Selskapet ble først etablert i 1998, og har etter hvert utviklet seg til Orden og trygghet vakttjeneste AS, med hovedkontor i Hemsedal. Vi har med tiden utviklet oss til å bli et anerkjent vaktselskap og har gjennom årene bygget opp en stor og stabil kundekrets i hele Buskerud, Valdres og Oslo- området. Orden og Trygghet vakttjeneste as vektlegger nært samarbeid med alle våre kunder og ser personlig kontakt og oppfølging som en viktig del av et kundeforhold.
En god relasjon er ferskvare og noe som må pleies!

Orden og Trygghet Vakttjenester as har en stabil stab av dyktige vakter med lang erfaring fra vaktbransjen. Alle ansatte har vekterutdanning og er godkjent av politi.

Orden og Trygghet as har også ansatte med videreutdanning som ledsagere, og kan derfor også tilby tjeneste som livvakt.

Vi tilbyr vakttjenester over tid til faste kunder som hoteller, restauranter, ved afterski og nattklubber.

Vi har ambulerende vakter for patruljering. I tillegg har vi 24-timers vakttelefon koblet opp mot alarm for innbrudd og brann. Denne tjenesten kan pr i dag tilbys i Hallingdalsområdet.

24-timers vakttjeneste kan også bestilles som en sikkerhet for kontakt ved ordensforstyrrelser.

Owe

Owe Carlsson, Daglig ledare O&T
”En god vakt sin fremste oppgave er å forebygge bråk og ordensforstyrrelser, og se til at alle gjester trives og får en god opplevelse.”
I løpet av årene er krav til utdanning og godkjenning av vakter blitt betraktelig skjerpet. Orden og Trygghet as oppfyller de krav til godkjenning som både lovverk, samfunn og politi krever. Våre vakter innfrir krav til vekterutdanning en, to og tre, til forskjell fra noen år tilbake da kun vanlig ordensvaktkurs i regi av politiet var påkrevd.

Et godt vakthold er viktig for trivsel for alle gjester. Det er ikke noe man skaffer seg når først en ulykke eller bråk har inntruffet. Farlige situasjoner skal avverges før de gjør skade på personalet, kunder eller den som er involvert. Vårt hovedfokus er forebyggende og det er noe vi stadig har fokus på å utvikle og bli bedre på.

Orden og Trygghet har lang og bred erfaring og har gjennom tiden måttet håndtere mange og også svært krevende og farlige situasjoner. Dette er dessverre i dag ganske vanlig i denne bransjen, og man vet aldri når slike situasjoner kan inntreffe. Med vår kompetanse og lange erfaring er vårt viktigste mål at våre kunder og gjester skal føle seg trygge. Våre vakter har vært med på det meste, og kan derfor i forkant lese en situasjon og gå inn før den utvikler seg til en større og farlig hendelse.

15
omoss3